Etu-
sivu
Sipuli-
ja mukula-
kasvit
Perennat Puu-
vartiset
Yksi-
vuotiset
Muuta


Kasvikuvia

Lisää ja lisää kasvikuvia, nämä kesältä 2008.

Lilium michiganense
Lilium michiganensen kehälehdet ovat voimakkaasti taapäin taipuneet. Kukka on aika pieni mutta jotenkin varsin viehättävä. 18.6.2008.

Clematis Paul Farges
Clematis Paul Farges, 21.7.2008.

Rose
Tämä Flammentanz-lajikkeena ostettu ruusu, jonka oikea lajikenimi on edelleen arvoitus, kukki aika mukavasti ja näin onnistui keräämään riittävästi säälipisteitä jotta saa olla paikallaan vielä ainakin ensi vuoteen. 21.7.2008.

Clematis
Rüütel -kärhö aloitti kukinnan heinäkuun puolivälin jälkeen ja kukki jälleen runsaasti, mutta jatkuvassa sateessa kukat eivät pääseet juuri loistamaan. 1.8.2008.

Lathyrus
Heinäkuun lopulla ruusunätkelmä näytti oikein hyvältä, mutta..

Lathyrus
..sade ja tuuli veivät voiton ja elokuun puoliväliin mennessä suurin osa varsista oli katkennut. Ruusunätkelmän kukat eivät muutenkaan oikein jaksa aueta sateessa ja kylmässä.

Lilium henryi
Heikinlilja on yksi suosikkejani. Sen kehälehdet ovat täysin taakäänteiset, mutta tämä kukka on juuri auennut nupusta ja kehälehdet ovat vasta matkalla taka-asentoon. 16.8.2008.

Lilium henryi
Heikinliljan kehälehdissä kukan keskustassa on runsaasti papilloita eli tällaisia hassuja nystyjä. 30.8.2008.

Coreopsis
Isokaunosilmä Early Sunrisen kukkien lämmin keltainen on todella lämmittänyt tänä surkeana kesänä. 14.8.2008.

Lily
Tuntematon valkoinen, voimakkaasti liljantuoksuinen liljalajike taistelee epätoivoisesti sadetta ja harmaahometta vastaan. 16.8.2008.